06 2911 2170 info@onlinebylouise.nl

Webdesign

Zoals elk bedrijf heb ook ik een werkwijze ontwikkeld waarmee ik efficient een website voor je kan designen.

Nieuwe website – webdesign

Als je een nieuwe website nodig hebt, is het uiteraard eerst van belang dat we contact hebben over je wensen. Door te inventariseren wat je graag wilt, maar ook wat je mooi en juist niet mooi vindt, krijg ik een goed idee van wat jouw idee over je website is.

In de meeste gevallen neem ik je logo als basis voor het kleurenschema van je website. Door deze tinten te gebruiken ontstaat er een mooi geheel waardoor de website goed past bij je huisstijl. 

Vervolgens begin ik met bouwen. Het liefst ontvang ik alle teksten, foto’s en overige content voordat ik begin. Zodra het plaatje compleet is, stuur ik je het concept toe. Jij krijgt nu de ruimte voor het geven van feedback. Vervolgens ga ik met deze feedback weer aan het werk en stuur ik je het definitieve concept van je website door.

Op de afgesproken datum en tijdstip komt je nieuwe website online!

Interesse in een nieuwe website gemaakt door Online by Louise? Neem contact met me op!

Nieuwe look voor je bestaande website – redesign

Je hebt al een website, maar deze is toe aan een nieuwe look? Ook dat is natuurlijk mogelijk! In dat geval zal ik je huidige website redesignen.

Vaak gaat een nieuwe look gepaard met een vernieuwde huisstijl en/of vernieuwd logo. Ook nu zal dit de basis zijn voor het kleurenschema van je website.

Bij de inventarisatie breng ik in kaart of je tevreden bent over de verschillende elementen van je huidige website.  Ook bespreken we of je huidige website tijdens de werkzaamheden online moet blijven, of dat je deze in een zogenaamde onderhoudsmodus wilt zetten. In dat geval zal ik ervoor zorgen dat je website er in deze onderhoudsmodus mooi uitziet. 

De verdere werkwijze is hetzelfde als een nieuwe website; ik stuur je een concept toe van je nieuwe website waarop jij feedback kan geven. Met die feedback maak ik een definitief concept en gaat de website op de afgesproken datum en tijd online.

Toe aan een nieuwe look voor je website? Laat je website redesignen door Online by Louise en neem contact met me op!

Strippenkaart

Mocht je af en toe wat hulp van mij willen, dan is een strippenkaart een goede optie. Deze strippenkaart staat voor een bepaald aantal uren, waarbij de werkzaamheden die ik voor je uitvoer van deze kaart worden weggestreept. Dit kunnen designwerkzaamheden zijn voor kleine aanpassingen en/of toevoegingen op je website. Ook kleine onderhoudswerkzaamheden kunnen met de strippenkaart uitgevoerd worden.
Door gebruik te maken van een strippenkaart is het makkelijk mijn hulp in te schakelen, zonder dat daar steeds aparte facturen voor gestuurd hoeven te worden. Scheelt zowel jou als mij veel werk!

Interesse in een strippenkaart van Online by Louise? Neem dan contact met me op!

Onderhoud van een website

De complete onderhoud van je website uitbesteden aan Online by Louise? Een maandelijks onderhoudscontract betreft een overeenkomst voor een afgesproken aantal uren per maand, waarbij ik het onderhoud van je website uitvoer en ervoor zorg dat je website up to date blijft. Indien gewenst denk ik ook met je mee over nieuwe content en hoe deze een toegevoegde waarde voor je site kan zijn.

Het onderhoud van je website uit besteden aan Online by Louise? Neem  contact met me op, zodat we kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Domeinnaam en hosting

Voor een website is een domeinnaam nodig. Dit is het adres waarop de website te vinden is. Ook is er hosting nodig, wat ervoor zorgt dat de website daadwerkelijk gekoppeld is aan internet. 

Online by Louise kan je domeinnaam voor je registreren. Uiteraard ben jij zelf eigenaar van je domeinnaam en wordt dat ook op die manier geregistreerd.

De hosting van je website kan ook via Online by Louise geregeld worden. Je website wordt op servers in Nederland geplaatst, waardoor de hosting betrouwbaar en snel is. Vanaf € 59,95 excl. BTW per jaar incl. basis SSL en dagelijkse backups.

Ook je domeinnaam en hosting onderbrengen bij Online by Louise, zodat je één aanspreekpunt hebt voor zowel je webdesign als je hosting? Stuur me een bericht via het contactformulier en ik neem contact met je op!

Verhuizing

Niet tevreden over je huidige hosting? Je kunt altijd overstappen naar de hosting van Online by Louise! Het verhuizen van je website kan je zelf regelen, maar uiteraard behoort ook het verhuizen van websites tot de werkzaamheden van Online by Louise.

Geef de verhuizing geheel uit handen, zodat je er niet meer naar om hoeft te kijken. Ik zorg ervoor dat je website compleet werkend op de nieuwe server draait.

Neem contact met mij op en vermeldt de huidige link van je website, zodat ik je kan laten weten wat de mogelijkheden zijn.