06 2911 2170 info@onlinebylouise.nl

Referenties

     

Via via zijn we bij Loes terecht gekomen en daar zijn er erg blij mee! Ze heeft een geheel nieuwe website voor ons gemaakt en ons voorzien van tips en adviezen. Ze is makkelijk bereikbaar voor vragen en legt duidelijk uit.

Loes denkt echt mee met het bedrijf. Super!

 

Marloes Dijkerman

Mede eigenaar, Las- en metaalbewerking Dijkerman

     

Als ondernemer kun je niet zonder website, en als ontwerper al helemaal niet. Ik ben in contact gekomen met Loes en wist het direct, Loes mag mijn site gaan maken. Ontzettend open in haar communicatie, professioneel en denkt met je mee.

Loes heeft er voor gezorgd dat mijn website een verlengstuk is geworden van de bestaande social media kanalen van Lab 1823. De stijl van de website is ook echt geworden zoals ik voor ogen had.

Nadat de site online is gegaan heeft ze me haarfijn uitgelegd hoe ik zelf mijn site kan onderhouden en gaf ze me nog goede tips mee. Geen vraag is te veel, ze staat altijd voor je klaar.

 

Ankie Jacobs

oprichtster, LAB 1823

     

Loes heeft voor mij het eerste deel van mijn website gemaakt, namelijk mijn blogpagina: pilatesnl. Ik ben erg blij met het resultaat, maar ook blij met haar manier van communiceren en haar aanpak. Ze is niet alleen bekwaam in het maken van websites, maar ze geeft ook ontzettend veel bruikbare tips voor je vindbaarheid, de manier waarop je jezelf kan presenteren en legt met veel geduld stap voor stap de gebruiksaanwijzing van je website uit. Daarnaast is ze ontzettend toegankelijk en doet ze haar best zich volledig te verplaatsen in jou als ondernemer. Binnenkort gaat ze mijn website verder uitbouwen, waar ik uiteraard weer enorm veel zin en vertrouwen in heb.

 

Roos Jegerings

oprichtster, PilatesNL

     

Jaaaa mijn vernieuwde website MET webshop is vandaag online gegaan.

En wat was het fijn samenwerken met Loes. Ze is heel kundig, ook aan de technische kant, denkt met je mee en geeft fantastische service; ‘above and beyond’.

Duidelijke communicatie, ontzorgd gevoel, een topwebsite: wat wil je nog meer? Ik raad Online by Louise echt aan.

 

Hebe Illing

oprichtster, Bureau Up

     

Na heel wat website frustratie met mijn oude hosting provider heb ik voor House of Tax & Serious Business (plus een aantal andere domeinen en websites) bij Loes aangeklopt voor hulp. Als online ondernemer is het super belangrijk dat je website en email soepel lopen en in ons geval hebben we daar bovenop ook nog eens te maken met veel privacy gevoelige informatie en dus IT security.

Loes heeft ons fantastisch geholpen, niet alleen loopt alles nu smooth via een nieuwe hosting, maar we konden en kunnen ook met alle vragen eromheen makkelijk stellen waarbij we binnen no time antwoord krijgen! Ik ben om en ga haar zeker inschakelen voor meer projecten. 

 

Kim de Jong

oprichtster, House of Tax

     

Loes heeft voor House of Tax zeer snel alle hosting om weten te zetten van yourhosting naar antagonist. Tijdens het proces heeft ze ons continu op de hoogte gehouden over lopende zaken, zodat we niet van onze stoel zouden vallen als er een website een paar minuten uit de lucht was. We zouden Loes zeker nog eens vragen om klussen voor ons op te pakken.

 

Joyce Mol

oprichtster, Mind Events Factory (werkt samen met House of Tax)

     

Loes denkt super goed en fijn met je mee bij het ontwerpen van een website. Dingen waar ikzelf totaal niet over heb nagedacht of bedacht dat dit überhaupt tot de mogelijkheden behoorden.

Loes heeft ervoor gezorgd dat mijn website weer up-and-running is, er een stuk professioneler uitziet én voorzien is van webshop. Voor mij weer een mooie stap om mijn bedrijf/mijzelf meer zichtbaar te maken en anderen te kunnen coachen en inspireren!

Liese Schram

oprichtster, Lieses Lifestyle coaching

     

De keuze voor Loes om de website voor Ambieus te maken was het beste wat ik kon doen. Loes is vakbekwaam en we hadden een eerlijke en open communicatie.

Ze geeft tips om het beste uit mijn website te halen. Naast de website heb ik ook een shop en online leeromgeving wat ik best spannend vond. Loes heeft mij hier doorheen geloosd en er iets mega moois van gemaakt.
Loes heeft ervoor gezorgd dat mijn website een verlengstuk is geworden van Ambieus en dat is voor mij het allerbelangrijkste!

Dus wil je iemand die zegt wat ze doet, altijd meedenkt, snel reageert, vakbekwaam is en het beste uit zichzelf en uit jou bedrijf wil halen?

Kies dan voor Loes van online by Louise

 

Amber Schutte

oprichtster, Ambieus

     

If you‘re in need of a professional web presentation, online by Louise will support you just great.

 

Tommy Schneller

Artist, Tommy Schneller Band

Ook een website door mij laten maken? Neem contact met me op!