Vitcompany

Webdesign op maat

Vitcompany is de nieuwe bedrijfstak van Jessica ten Have. Haar bedrijf Vitco is met name gericht op particulieren. Echter merkte zij dat er zakelijk ook veel winst te behalen is middels vitaliteitsprogramma’s voor organisaties.
Vitcompany portfolio

Wensen

Jessica wilde voor haar nieuwe bedrijfstak graag een website die helder, fris en zakelijk is. Bovendien was het erg belangrijk dat de website compleet los stond van haar bestaande website vitco.nl.

De huisstijl is ontworpen door Ovii en zoals heel vaak moest dit de basis zijn voor de website. Jessica wilde ook graag dat het sterke beeldmerk op verschillende manieren terug kwam op de website.

De website moest bovendien opgedeeld worden zodat verschillende lagen in een organisatie de informatie passend bij die betreffende laag eenvoudig kan vinden.

Resultaat

De website van Vitcompany is fris en helder en absoluut gericht op de zakelijke markt. Het terugkerende kleurgebruik, het sterke beeldmerk en de bijpassende foto’s zorgen voor een complete website.

Vitcompany

Jessica ten Have
Via een grafisch vormgever ben ik bij Loes terecht gekomen voor het ontwerpen van mijn nieuwe website. Deze samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren!

Loes werkt professioneel, is flexibel, denkt graag mee en we lagen al snel op één lijn. Ik ben zeer tevreden over de uitstraling van mijn website en zal haar zeker aanbevelen!

Wil jij ook een website die precies is wat je voor ogen hebt?

Als jij ook een website wil die voor je werkt, doet wat je wil en er ook nog eens mooi uitziet, dan hoor ik graag van je. Vul het contactformulier in, mail me op info@onlinebylouise.nl of bel me op 06 29 11 21 70. Wat je ook doet: ik hoor graag van je!