Stipstijl

Webdesign op maat

Nienke van der Zwan is het creatieve achter Stipstijl. Nienke geeft workshops stippen en is auteur van twee boeken én een DIY schrift over stippen. Daarnaast ontwikkelt zij producten om te stippen.

Wensen

Nienke’s website moet uitstralen wat zij zelf ook uitstraalt: vrolijkheid en creativiteit. De huisstijl van Nienke wordt gedaan door Sigrid Bliekendaal. Een goede basis om mee verder te werken op de website.

Inmiddels heeft Nienke een groot assortiment aan stipmaterialen. Deze moeten eenvoudig via het menu te vinden zijn, waardoor een klant makkelijk een bestelling kan plaatsen.

In 2020 heeft Nienke tijdens de eerste corona lockdown een groot project opgezet: dots of hope. Hiervoor heb ik een online leeromgeving opgezet, waarbij alle technische koppelingen geheel geautomatiseerd zijn. Zodra een klant een bestelling plaatst, krijgt deze direct de inloggegevens toegestuurd en konden ze direct aan de slag.

In die toekomst zal Nienke naast haar fysieke workshops, ook online workshops geven. Deze zullen op diezelfde manier ingericht worden.

Resultaat

Een echte website waarbij ik mijn creativiteit kwijt kan! Doordat ik van Sigrid goede grafische materialen aangeleverd krijg, kan ik daar eenvoudig op doorborduren. Zo is er een website ontstaan die perfect aansluit op de huisstijl.

De uitgebreide webshop zorgt ervoor dat het stipstijlvirus zich razendsnel verspreid!

Stipstil

Nienke van der Zwan
Loes is een échte vakvrouw. Het is zo fijn om mijn websitebeheer bij haar neer te leggen!

In de tijd dat we samenwerken heb ik gemerkt hoe behulpzaam en kundig Loes is. Ze vertelt duidelijk wat nodig, mogelijk en gewenst is. Loes zoekt naar oplossingen, denkt mee en vooruit, is flexibel, heeft kennis van zaken én kan dit ook helder overdragen.

Ze heeft daarnaast technische weetjes die het allemaal gewoon makkelijker maken. Kortom, een topper om in te zetten.

Wil jij ook een website die precies is wat je voor ogen hebt?

Als jij ook een website wil die voor je werkt, doet wat je wil en er ook nog eens mooi uitziet, dan hoor ik graag van je. Vul het contactformulier in, mail me op info@onlinebylouise.nl of bel me op 06 29 11 21 70. Wat je ook doet: ik hoor graag van je!