06 2911 2170 info@onlinebylouise.nl

Las- en metaalbewerking Dijkerman

Werkzaamheden:

redesign

Informatie:

Via een collega ontwerpbureau die zelf niet in WordPress werkt, ben ik benaderd of ik de website van Lasbedrijf Dijkerman in een nieuw jasje wilde steken.

Na een leuk gesprek gehad te hebben met mede eigenaresse Marloes kon ik aan de slag. De vorige website was sterk verouderd. Belangrijk was dat Online by Louise ervoor zou zorgen dat de de website een moderne uitstraling zou krijgen, zodat deze past bij het huidige bedrijf.

Voor Marloes was het belangrijk dat zij zelf de website kan onderhouden door eenvoudig nieuwsberichten en projecten toe te kunnen voegen. Inmiddels heeft zij een beknopte uitleg van mij ontvangen en heeft ze al aangegeven dat WordPress heel logisch in elkaar zit, wat het gebruik eenvoudig maakt.

Bekijk de website: lasbedrijfdijkerman.nl

Via via zijn we bij Loes terecht gekomen en daar zijn er erg blij mee! Ze heeft een geheel nieuwe website voor ons gemaakt en ons voorzien van tips en adviezen.

Ze is makkelijk bereikbaar voor vragen en legt duidelijk uit. Loes denkt echt mee met het bedrijf. Super!

Marloes

Mede eigenaar, Las- en metaalbedrijf Dijkerman

Bekijk de andere projecten van Online by Louise

Website laten bouwen?

Ook een mooie website laten maken door Online by Louise?
Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Online by Louise

info@onlinebylouise.nl
06 2911 2170

Las- en metaalbewerking Dijkerman

Werkzaamheden:

webdesign

Informatie:

Met haar bedrijf Lab 1823 ontwerpt Ankie Jacobs kaarten.

Al haar kaarten hebben een modern design met romantische touch. Ze ontwerpt met name trouw- en geboortekaarten, maar ook leuke geboorteposters worden door haar gemaakt.

Online by Louise heeft de website ontworpen en gebouwd. Uiteraard staan de foto’s van de kaartjes en posters centraal. Op de diverse pagina’s worden deze weergegeven als vierkante afbeeldingen. Door erop te klikken verschijnt er een schitterende banner met foto’s door Ankie zelf gemaakt, waarop het kaartje tot in detail wordt weergegeven.

Ankie had de wens om ook kaartjes en posters te kunnen uitlichten; een aparte pagina over één specifiek kaartje of poster met alle details van dat kaartje en een uitgebreidere fotogalerij.

Het was een feestje om deze website te maken; het mooi presenteren van super leuke kaartjes en poster!

Bekijk de website: lab1823.nl

Als ondernemer kun je niet zonder website, en als ontwerper al helemaal niet. Ik ben in contact gekomen met Loes en wist het direct, Loes mag mijn site gaan maken. Ontzettend open in haar communicatie, professioneel en denkt met je mee.

Loes heeft er voor gezorgd dat mijn website een verlengstuk is geworden van de bestaande social media kanalen van Lab 1823. De stijl van de website is ook echt geworden zoals ik voor ogen had.

Nadat de site online is gegaan heeft ze me haarfijn uitgelegd hoe ik zelf mijn site kan onderhouden en gaf ze me nog goede tips mee. Geen vraag is te veel, ze staat altijd voor je klaar.

Ankie

oprichtster, LAB1823

Bekijk de andere projecten van Online by Louise

Website laten bouwen?

Ook een mooie website laten maken door Online by Louise?
Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Online by Louise

info@onlinebylouise.nl
06 2911 2170