Lasbedrijf Dijkerman

Prijspakker

Redesign met standaard pakket

Las- en metaalbewerking Dijkerman is precies wat je denkt dat het is: een bedrijf dat is gespecialiseerd in het lassen van RVS, aluminium en staal én het bewerken van metaal. Ze doen dit voor zowel bedrijven als particulieren.

Wensen

Een collega-webdesigner die zelf niet in WordPress werkt, vroeg me of ik de website van Lasbedrijf Dijkerman in een nieuw jasje wilde steken. Uiteraard eerst contact gehad met mede-eigenaresse Marloes, want het is tenslotte haar website. Het was een leuk gesprek en de wensen werden goed duidelijk: de sterk verouderde website verdiende een moderne uitstraling — passend bij het bedrijf.

Belangrijk was dat het voor Marloes mogelijk was de website zelf te onderhouden: eenvoudig nieuwsberichten plaatsen en projecten toevoegen.

Resultaat

Een voor las- en metaalbewerking Dijkerman én voor hun klanten gebruiksvriendelijke website. Marloes heeft van mij uitleg gekregen over het gebruik van WordPress en ze heeft al aangegeven dat het gebruik lekker eenvoudig is.

Dijkerman

Marloes

Via via zijn we bij Loes terecht gekomen en daar zijn er erg blij mee! Ze heeft een geheel nieuwe website voor ons gemaakt en ons voorzien van tips en adviezen.

Ze is makkelijk bereikbaar voor vragen en legt duidelijk uit. Loes denkt echt mee met het bedrijf. Super!

Wil jij ook een website die precies is wat je voor ogen hebt?

Als jij ook een website wil die voor je werkt, doet wat je wil en er ook nog eens mooi uitziet, dan hoor ik graag van je. Vul het contactformulier in, mail me op info@onlinebylouise.nl of bel me op 06 29 11 21 70. Wat je ook doet: ik hoor graag van je!