LAB1823

Webdesign op maat

Ankie Jacobs, eigenaresse van Lab 1823, ontwerpt kaarten met een modern design en een romantische touch. Met name trouw- en geboortekaarten, maar ook leuke geboorteposters zijn bij Ankie te bestellen.

Wensen

Ankie wilde een website om de kaartjes en posters goed en mooi uit te lichten. Natuurlijk staan de foto’s centraal, maar er zijn ook aparte pagina’s over één specifieke kaart of poster. Daar vind je alle details en een uitgebreidere fotogalerij. Tevens is er een webshop aan de website toegevoegd, zodat je kaartjes, enveloppen en bijbehorende accessoires kunt bestellen.

Voor het maatwerk is er een prijsindicatie gebouwd. Door een aantal gegevens in te vullen, krijg je als klant een goed idee van de kosten. Deze prijs indicatie kan vanuit het systeem naar Ankie gestuurd worden, zodat je een complete offerte op maat krijgt.

Resultaat

Echt een feestje om deze website te maken! De superleuke kaartjes en posters zijn mooi gepresenteerd en de website is precies zoals Ankie het voor ogen had. Met de toevoegingen van de webshop en de prijsindicatie is het gehele plaatje compleet.

LAB1823

Ankie Jacobs

Als ondernemer kun je niet zonder website, en als ontwerper al helemaal niet. Ik ben in contact gekomen met Loes en wist het direct, Loes mag mijn site gaan maken. Ontzettend open in haar communicatie, professioneel en denkt met je mee.

Loes heeft er voor gezorgd dat mijn website een verlengstuk is geworden van de bestaande social media kanalen van Lab 1823. De stijl van de website is ook echt geworden zoals ik voor ogen had.

Nadat de site online is gegaan heeft ze me haarfijn uitgelegd hoe ik zelf mijn site kan onderhouden en gaf ze me nog goede tips mee. Geen vraag is te veel, ze staat altijd voor je klaar.

Wil jij ook een website die precies is wat je voor ogen hebt?

Als jij ook een website wil die voor je werkt, doet wat je wil en er ook nog eens mooi uitziet, dan hoor ik graag van je. Vul het contactformulier in, mail me op info@onlinebylouise.nl of bel me op 06 29 11 21 70. Wat je ook doet: ik hoor graag van je!