Germo Logistiek

Redesign op maat

Van zozo naar wow

Germo Logistiek is gespecialiseerd in vloeibaar tanktransport; zij vervoeren vloeibare levensmiddelen, veevoerproducten en RMO transport (rauwe melk).

Wensen

Germo Logistiek doorliep een traject bij Chantal van LenteBloesem om de complete marketing opnieuw op te zetten. Één van de onderdelen was de website, welke sterk verouderd was.

Samen met directeur Emiel Jansen en Chantal heb ik samen gezeten om de oude website te bekijken en de wensen door te nemen voor de nieuwe website. De verschillende specialisaties van het bedrijf moesten beter worden uitgelicht en bovendien moest het makkelijker worden voor potentiele opdrachtgevevers om contact op te nemen. Ook voor nieuwe werknemers was het belangrijk een goede beeld te krijgen van de werkzaamheden en bedrijfscultuur van Germo Logistiek.

Chantal heeft de complete coordinatie van de input voor de website op zicht genomen. Er is een bedrijfsfilm gemaakt en er zijn nieuwe bedrijfsfoto’s gemaakt. Agnes Folkersma van Tekst die spreekt heeft alle website teksten geschreven en deze zijn vervolgens vertaald in het engels, duits en frans.

Resultaat

Een complete website waarop een heel goed beeld van Germo Logistiek wordt weergegeven. Het complete plaatje geeft een goed kijkje achter de schermen en bovendien is contact opnemen met Germo Logistiek heel laagdrempelig geworden.

Germo Logistiek

Emiel Jansen

Online by Louise heeft onze mooie nieuwe website www.germologistiek.nl opgeleverd. Wij hebben het ervaren als een prettige samenwerking en zijn apetrots op het resultaat!

Germo Logistiek

Mathijs Boersma
Loes heeft voor Germo Logistiek de nieuwe website gebouwd. Vanaf het begin verliep de samenwerking prettig. Een kleine aanpassing werd altijd vlot opgepakt en afgehandeld. Namens Germo Logistiek deze aanbeveling. Zie www.germologistiek.nl voor het resultaat.

Wil jij ook een website die precies is wat je voor ogen hebt?

Als jij ook een website wil die voor je werkt, doet wat je wil en er ook nog eens mooi uitziet, dan hoor ik graag van je. Vul het contactformulier in, mail me op info@onlinebylouise.nl of bel me op 06 29 11 21 70. Wat je ook doet: ik hoor graag van je!