Debby van Cleef

Webdesign op maat

Debby van Cleef is gebeurtenisfotograaf. Ze is gespecialiseerd in newborn, fine art portret, uitvaart en liefdevolle momenten (in de breedste zin van het woord). Met haar fotografie wil ze waarde aan het leven toevoegen en laten zien wat er echt toe doet.

Wensen

Debby heeft vooraf een traject bij &DAAN doorlopen, waar mede haar huisstijl bepaald is. Ook zijn 4 kernwoorden samengesteld waar de website aan moest voldoen; beleving, rust, puur en ongepolijst. Deze woorden passen zowel bij Debby zelf als bij haar fotografie stijl. 

Belangrijk was dat de website dusdanig mooi is, dat er geen portfolio- of gallerij pagina nodig is. De foto’s van Debby lenen zich uitstekend om de goede sfeer neer te zetten en volop te gebruiken zonder dat er een overkill aan foto’s is. 

Ook wilde Debby de mogelijkheid om verhalen te kunnen plaatsen. Klantrecensies die middels een mooi verhaal de complete beleving van een fotoshoot worden weergegeven. 

Resultaat

Een website die eer doet aan de schitterende foto’s van Debby. De kernwoorden komen terug in het design van de website door subtiele lijntjes, rauwe randen en de vele mooie foto’s.

Wil jij ook een website die precies is wat je voor ogen hebt?

Als jij ook een website wil die voor je werkt, doet wat je wil en er ook nog eens mooi uitziet, dan hoor ik graag van je. Vul het contactformulier in, mail me op info@onlinebylouise.nl of bel me op 06 29 11 21 70. Wat je ook doet: ik hoor graag van je!