&DAAN

Webdesign op maat

&DAAN is van Danielle Bekker, klant- en marketingstrateeg. Met haar bedrijf helpt zij ondernemers klanten te vinden, te binden en behouden.

Wensen

Danielle heeft mij benaderd omdat zij graag het designen en bouwen van haar website wilde uitbesteden. Wel had ze een helder beeld van haar wensen. De website moest een goede vertaling van haarzelf en haar bedrijf zijn; rustig, een compleet geheel en zeker niet standaard.

De huisstijl is van &DAAN door Danielle aangeleverd en het was belangrijk dat op alle pagina’s een verwijzing naar deze huisstijl kwam. Het aanbod van Danielle moest duidelijk weergegeven worden en er moest ruimte voor een blog zijn. Bovendien had Danielle bedacht dat ze 2 menu’s wilde; een “beknopt en snel” menu dat continu in beeld is en een compleet uitgebreid menu dat logisch in elkaar zit.

Resultaat

Een verre van doorsnee website die ondanks veel content toch rust en eenheid uitstraalt. De veelzijdige huisstijl van &DAAN komt op alle pagina’s terug en ook beide menu’s zijn compleet naar wens aanwezig op de website.

&DAAN

Danielle Bekker

Toen ik in 2018 mijn website wilde maken, had ik twee opties. Zelf uren besteden aan het bouwen van een website die het daarna nét niet zou zijn en technisch ook niet helemaal top zou zijn, óf investeren in een goede basis. Je website is nu eenmaal je online visitekaartje. Ik koos er dus voor om het uit te besteden en kwam al snel bij Loes terecht. Ze luisterde goed naar mijn wensen en kwam met creatieve voorstellen, waardoor je echt een originele website krijgt. Eentje die past bij jou en jouw bedrijf. Inmiddels staat mijn website al een jaar online en ik ben er nog steeds iedere dag blij mee. Hij leverde me al vele complimenten op en klanten geven aan dat de website een perfecte vertaling is van wie ik in het écht ben. Een groter compliment kun je niet krijgen.

Inmiddels heb ik voor een aantal klanten ook met Loes samengewerkt als zij een nieuwe of ge-update website nodig hadden. En dat doe ik alleen, omdat ik er 100% op vertrouw dat Loes een mooi, passen en technisch kloppend eindresultaat oplevert.

Wil jij ook een website die precies is wat je voor ogen hebt?

Als jij ook een website wil die voor je werkt, doet wat je wil en er ook nog eens mooi uitziet, dan hoor ik graag van je. Vul het contactformulier in, mail me op info@onlinebylouise.nl of bel me op 06 29 11 21 70. Wat je ook doet: ik hoor graag van je!