06 2911 2170 info@onlinebylouise.nl

Bureau Up

Werkzaamheden:

redesign, webshop

Informatie:

Met haar bedrijf Bureau Up maakt Hebe Illing je bedrijf meetbaar.

Door middel van de enorme mogelijkheden van Excel, helpt Hebe haar klanten het bedrijf inzichtelijk te maken. Zij heeft een aantal standaard templates ontwikkeld, maar ook geeft zij diverse cursussen mbt Excel. Daarnaast maakt zij diverse systemen op maat voor haar klanten.

Hebe had haar vorige website in Mozello gebouwd. Online by Louise heeft de oude website omgezet naar WordPress en deze een compleet nieuw uiterlijk gegeven. Bovendien was er de wens voor een webshop waarin Hebe standaard templates kan verkopen, maar waar haar klanten ook een (online) cursus kan aanschaffen en direct kan inplannen.

Het was erg fijn om met Hebe samen te werken. Ze heeft goed voor ogen waar zij met haar bedrijf naar toe wil, maar staat zeker open voor verschillende mogelijkheden. Hierdoor is de website opgebouwd uit de best mogelijke opties die passen bij haar aanbod.

Bekijk de website: bureauup.com

Jaaaa mijn vernieuwde website MET webshop is vandaag online gegaan.

En wat was het fijn samenwerken met Loes. Ze is heel kundig, ook aan de technische kant, denkt met je mee en geeft fantastische service; ‘above and beyond’.

Duidelijke communicatie, ontzorgd gevoel, een topwebsite: wat wil je nog meer?
Ik raad Online by Louise echt aan.

Hebe

oprichtster, Bureau Up

Bekijk de andere projecten van Online by Louise

Website laten bouwen?

Ook een mooie website laten maken door Online by Louise?
Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Online by Louise

info@onlinebylouise.nl
06 2911 2170

Bureau Up

Werkzaamheden:

webdesign

Informatie:

Met haar bedrijf Lab 1823 ontwerpt Ankie Jacobs kaarten.

Al haar kaarten hebben een modern design met romantische touch. Ze ontwerpt met name trouw- en geboortekaarten, maar ook leuke geboorteposters worden door haar gemaakt.

Online by Louise heeft de website ontworpen en gebouwd. Uiteraard staan de foto’s van de kaartjes en posters centraal. Op de diverse pagina’s worden deze weergegeven als vierkante afbeeldingen. Door erop te klikken verschijnt er een schitterende banner met foto’s door Ankie zelf gemaakt, waarop het kaartje tot in detail wordt weergegeven.

Ankie had de wens om ook kaartjes en posters te kunnen uitlichten; een aparte pagina over één specifiek kaartje of poster met alle details van dat kaartje en een uitgebreidere fotogalerij.

Het was een feestje om deze website te maken; het mooi presenteren van super leuke kaartjes en poster!

Bekijk de website: lab1823.nl

Als ondernemer kun je niet zonder website, en als ontwerper al helemaal niet. Ik ben in contact gekomen met Loes en wist het direct, Loes mag mijn site gaan maken. Ontzettend open in haar communicatie, professioneel en denkt met je mee.

Loes heeft er voor gezorgd dat mijn website een verlengstuk is geworden van de bestaande social media kanalen van Lab 1823. De stijl van de website is ook echt geworden zoals ik voor ogen had.

Nadat de site online is gegaan heeft ze me haarfijn uitgelegd hoe ik zelf mijn site kan onderhouden en gaf ze me nog goede tips mee. Geen vraag is te veel, ze staat altijd voor je klaar.

Ankie

oprichtster, LAB1823

Bekijk de andere projecten van Online by Louise

Website laten bouwen?

Ook een mooie website laten maken door Online by Louise?
Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Online by Louise

info@onlinebylouise.nl
06 2911 2170