06 2911 2170 info@onlinebylouise.nl

Over

Leuk dat je meer wilt weten over mijn bedrijf Online by Louise!

Dit ben ik!

Online by Louise is opgericht door mij, Loes Arentsen. Ik ben 32 jaar, woon in Lochem en ben gek op alles wat met internet te maken heeft.
Van jongs af aan ben ik altijd geïnteresseerd geweest in computers, internet en technologische gadgets. Met de mobiele telefoons, laptops en tablets van tegenwoordig ben ik dus helemaal in mijn nopjes en ik vind het leuk up to date te blijven. Voor mijn omgeving ben ik de grote vraagbaak als er iets nieuws aangeschaft moet worden of bij het oplossen van problemen.
Na jaren gewerkt te hebben voor een internetbedrijf met diverse webshops, heb ik eind 2017 besloten voor mijzelf te beginnen als webdesigner. Hier ligt mijn hart en het is heerlijk om van mijn passie mijn werk te kunnen maken.

Webdesign

Websites zijn er in vele soorten en maten. Bij mij kun je terecht voor nieuwe bedrijfswebsites (groot en klein), persoonlijke websites en blogs. En heb je bijvoorbeeld een online CV nodig, dan kan ik je ook daarbij helpen. Heb je al een website, maar ben je toe aan een make-over? Dan redesign ik je website en zorg ik ervoor dat deze wordt voorzien van een nieuwe look.

Alle websites gemaakt door Online by Louise, worden gebouwd in WordPress. Dit systeem is eenvoudig in gebruik, ook voor iemand die er nog nooit mee gewerkt heeft. Uiteraard leg ik je na oplevering van de website uit hoe alles werkt. Ook voor het onderhoud van je website of aanpassingen die je na oplevering wilt doorvoeren, heb ik diverse mogelijkheden. Kijk hiervoor bij mijn werkwijze, waar je alle informatie kunt vinden.

Een website om trots op te zijn

Voor mij is het belangrijk een website te bouwen die echt iets toevoegt. Zo hoort een bedrijfswebsite een aanvulling te zijn voor het bedrijf en hoort een persoonlijke website of blog een plek te zijn waarbij iemand zijn/haar idee volledig kan uitwerken en presenteren. Mijn uitgangspunt is ervoor te zorgen dat jij trots bent op de website die door mij gebouwd wordt. Net zo trots als jij op je eigen bedrijf of verhaal bent.

Online by Louise?

Ik hoor je denken “Louise? Maar je heet Loes”! Dat klopt! De naam Louise verwijst naar de bijnaam die mijn vader voor mij gebruikt. Het is daarmee een knipoog naar het ondernemersgezin waar ik uit kom. Familie is voor mij heel belangrijk, daarom heb ik besloten mijn bijnaam die verder helemaal niemand gebruikt, te verwerken in mijn bedrijfsnaam.

Samenwerkingen

Niet alleen een nieuwe website nodig, maar ook een logo of huisstijl? Of heb je hulp nodig bij het inrichten van je social media en/of het schrijven van goede teksten?  In mijn netwerk heb ik een aantal freelancers die jou daarmee kunnen helpen! Uiteraard blijf ik je contactpersoon, maar dankzij deze samenwerkingen kan ik je het gehele plaatje bieden.

Interesse om samen te werken? Neem contact met me op, ik hoor graag van je!

Vragen?

Heb je nog vragen of wil je graag een website laten (re)designen door Online by Louise? Neem dan contact met mij op.