Loes Arentsen

Wie?

Ja, hallo, met mij! Loes Arentsen, 34 jaar, wonend in Lochem — het creatieve brein achter Online by Louise. Ik zie je denkrimpel: waarom ‘Louise’ als je Loes heet? Louise is de bijnaam die mijn vader voor me gebruikt. Het fijne ondernemersgezin waar ik uit kom, is heel belangrijk voor me en met deze tekstuele knipoog breng ik dat naar voren. Dat fijne contact staat bij mij sowieso centraal; ik werk het liefst met klanten waarmee ik een (digitale) klik heb.

“Jij weet toch veel van computers?”

Voor mijn omgeving ben ik al jaren dé Grote Vraagbaak als ze een nieuwe laptop nodig hebben of als het bekende ‘Loes-mijn-printer-doet-het-niet’-probleem zich voordoet.
Niet gek, want al sinds kleins af aan ben ik een soort Loes Jobs in de dop

Ik ben geïnteresseerd in alles met computers, internet en gadgets. Ik kan mijn geluk niet op met al die telkens weer verbeterde snufjes als mobiele telefoons, tablets en computers. Een rasechte fan, zou je me kunnen noemen. Dat ik terechtkwam in een internetbedrijf met diverse webshops verbaasde helemaal niemand. En toen ik eind 2017 besloot voor mezelf te beginnen als webdesigner, zei iedereen: “Ja, opgegroeid in een ondernemersgezin, dat kon niet anders!”

Genoeg over mij — nu over mijn werk

Je verdient een website die écht iets toevoegt. Een aanvulling op je bedrijf of een plek waar je ideeën of blogs lekker tot hun recht komen. Jou net zo trots laten zijn op je website als op je bedrijf en je verhaal — dat is altijd het uitgangspunt. Straal uit wat je uit wil stralen, zodat je klanten aantrekt waarmee je fijn samenwerkt. Zodat je publiek feeling heeft met jouw bedrijf. En zodat jij bij de lancering van je website denkt ‘wauw, dit is gewoon van mij!’.

Je vindt bij mij precies wat je nodig hebt: een geheel nieuwe website, een redesign, onderhoud, het verhuizen naar een andere hosting. En alles is op maat, zodat het perfect bij je past.

Mag het een bitje meer zijn?

Oké, een ‘bit’ is een term in de ict, maar de woordgrap was te leuk om niet te maken. Ik doe namelijk graag meer voor je dan alleen je nieuwe website op maat maken. Heb je hulp nodig met een logo? Een huisstijl? Of ben je helemaal klaar met het inplannen van posts op sociale media die het net niet voor je doen? Geen zin meer om je te ergeren aan een knipperende cursor en het ontbreken van inspiratie voor teksten? Ik werk samen met freelancers die hier hartstikke in gespecialiseerd zijn. Voor jou geen extra rompslomp: ik blijf je contactpersoon en regel alles voor je.

Heb je vragen, wil je weten wanneer we je nieuwe website lanceren of wil je even kijken of we die klik voor een goede samenwerking hebben?
Neem dan contact met me op!

Wil je eerst meer weten? Ik ben natuurlijk overal op het wereldwijde web te vinden:
InstagramFacebook, LinkedIn en vroeger ook op Hyves.