Onderhoud

Geen omkijken meer naar (én altijd online!)

Wil je zelf helemaal geen omkijken hebben naar je website? Regelen we. Net zoals je misschien wel een onderhoudscontract hebt voor je cv-ketel, is dit ook mogelijk voor je website. Jij hoeft nergens aan te denken, want ik voer al het onderhoud uit en zorg ervoor dat je website up-to-date blijft. Handig, want dan klapt je website er in ieder geval niet uit doordat er verouderde plugins draaien of door andere dingen ‘die je later wel een keer oppakt’. Een goedwerkende website die ook goed blijft werken.

Bonus: wil je dat ik met je meedenk over nieuwe content en andere dingen die waarde toevoegen aan je website? Je zegt het maar!

Liever zélf in charge?

Dat kan! Met Divicademy leer je zelf hoe je je website onderhoudt en aanpast. Lees er meer over.

Do—mijn naam? Hosting? Back-ups?

Elke website heeft een domeinnaam nodig: het adres waarop iedereen je website vindt. Dan heb je nog hosting nodig, want je wil ook dat je website het daadwerkelijk doet en je publiek je ziet. Veel mensen vinden dit een spannende rompslomp — wat niet zo gek is

Je hóeft het niet zelf te doen. Ik registreer jouw domeinnaam (ja, jij bent eigenaar en zo registreren we dat ook echt) en zorg voor een betrouwbare en snelle hosting. Je website draait op Nederlandse servers, je hoeft je geen zorgen te maken om beveiligingscertificaten en je hebt altijd één aanspreekpunt voor je webdesign en je hosting.

Vanaf €64,95 (exclusief btw) per jaar koop je een hoop kopzorgen af. Je belangrijke SSL (beveiligingscertificaten) is altijd in orde en je bent nooit iets kwijt dankzij de dagelijkse back-ups.

Website verhuizen

Home is where the wifi connects automatically. Maar aan wifi heb je weinig als je website er om de haverklap uit ligt. Je hosting lijkt onbereikbaar, je krijgt veel te laat antwoord, je mist bezoekers op je website en daardoor misschien wel klanten… Hoe dan ook: als je ontevreden bent over je hosting, dan ben je altijd welkom bij mij. Ik verhuis je website naar de hosting van Online by Louise. Ook als ik je website niet gemaakt heb.

Geen gedoe, geen risico’s, wél een compleet werkende website op een nieuwe server terwijl jij lekker achterover leunde. Hosting bij Online by Louise is snel en betrouwbaar.

Beltegoed: hulp als jij me belt*

Net zoals mijn familie me geregeld opbelt ‘omdat ik zo veel van computers weet’ en ze een vraag hebben, kan jij dat ook. Vind je het fijn iemand achter de hand te hebben die je de hulp biedt die je op dat moment nodig hebt? Ik heb het ouderwetse beltegoed weer nieuw leven in geblazen. Je koopt een x-aantal uren bij me in — het tegoed — en die uren zijn door jou in te zetten voor onder andere:

  • designwerkzaamheden voor kleine aanpassingen
  • toevoegingen aan je website
  • kleine onderhoudswerkzaamheden
  • plaatsen van posts
  • nieuwe pagina opzetten

Het voordeel hiervan is dat je weet dat je op me mag rekenen en dat je niet steeds nieuwe facturen hoeft te betalen. De uren zijn voor jou altijd inzichtelijk en ik breng je op de hoogte als je tegoed bijna op is. (Als je wil zelfs met een ouderwets sms’je.)

* Niet echt bellen, hoor. Mailen is veel makkelijker en sneller!

Wil je meer weten over mogelijkheden of wil je net even iets anders dan wat hier staat? Of wil je weten wat het beste bij jouw situatie past? Neem dan contact met me op.